i am a cute bear
biography stuffies chingu(s) home entry

  


Older Post >> | << Newer Post
TUTORIAL MINI MP3 PLAYER
TUTORIAL MINI MP3


1.Korg pergi kat lamanweb di SINI
2.Der akan keluar gmbar mcm kat bawah ni kan , then korg tekan generator


3.Kalau dah tekan generator korg tengok kat bahagian category tuh , then tick color


4.der akan keluar mcm kat bawah ni kan , pandai pandailah korg tukar warna tuh ok  :)
5.Kalau nak cari lagu plak korg pergi kat lamanweb di SINI


6.Kalau dah cari lagu apa yg korg nak , korg copy code kat bahagian direct tuh , kalau x faham tgk gmbar kat bawah ni..


7.Dah copy codenya kan , korg tengok semula kat bahagian category tuh kan korg tick general semula , then korg copy code tuh kat bahagian mp3 tuh , klu x faham tgk gmbar kat bawah ni


8.Kalau dah paste copy code HTML tuh .


SELAMAT MENCUBA







Labels:



7 Comments:

Blogger zaza norman said...

kalau gune link youtube boleh ke ?

18 February 2012 at 05:55  
Blogger aina syaza said...

Kalau gune link youtube x boleh..

6 March 2012 at 17:43  
Blogger *iQahHyperGurl!* said...

asl sayer punyer tk ader direct link ?

11 June 2012 at 23:34  
Blogger aina syaza said...

Kalau x der awk bleh ambik kt HTML embed

12 June 2012 at 04:18  
Blogger kurosaki ichigo said...

guna 4shared punyer html embed ley??

15 March 2013 at 22:39  
Blogger kurosaki ichigo said...

dh try HTML embed...tpi asal takleh play pon???

15 March 2013 at 22:56  
Blogger aina syaza said...

Ambik dari http sampai mp3 ..

16 March 2013 at 04:23  

Post a Comment