i am a cute bear
biography stuffies chingu(s) home entry

  


Older Post >> | << Newer Post
Tutorial Letak gretting card di setiap post
Tumblr_m1ne6ydlop1qijksmo1_500_large

\assalamualaikum/
hai ..hari tuh Aina dah freebies untuk assalamualaikum card, tapi sekarang nih Aina nak buat tutorial nak letak assalamualaikum card tuh kat atas setiap post, korg tau kan mcm mana, tutorial nih boleh untuk blogger biasa ngan blogskin kayy, so don`t worry..kalau korg nak buat korg ikut instruction tuh betul betul okk, barulah berkat , chehhh..

1.Dashboard >> setting >> Formating >> pergi kat bahagian bawah sekali tuh..korg letaklah url assalamualaikum card yg korg nak ok :) kalau korg tak faham korg boleh ikut gambar gambar kat bawah nih ikut step..









Yang di highlight tuh , korang tukar kan dengan link gambr korang :) boleh ambik kat sini dan sini






1 Comments:

Blogger Kelbros Stalker said...

thanks utk tutorial yang bagus

24 August 2012 at 21:21  

Post a Comment