i am a cute bear
biography stuffies chingu(s) home entry

  


Older Post >> | << Newer Post
cara nak ambik blogskin
\asslamualaikum/

Hari ni aina nak bagi taw korg tentang mcm mana nak ambik blogskin kat blogskin untuk diletakkan kat blog korg ,walaupun aina tau mesti ramai yg dh tau kan tpi aina nak bgi tau ni kat org yg x tahu ok :)

1.korg pergi kat Link Sini
2.Pastu korg pilih blogskin mana yg korg nak , lepas dah pilih tuh der akan keluar mcm ni kan\\


3.Then , korg tekan blogger main tuh , lepas dah der akan keluar mcm download tuh kan , then korg bukak pastu copy semua code kat dalam tuh, kalau dah copy korg pastekan kan template korg ok :) 

senang bukan

SELAMAT MENCUBA

Labels:



2 Comments:

Blogger EiRa sHa'mIerA said...

nk paste kt mnew nie??

9 February 2012 at 19:52  
Blogger aina syaza said...

Eira : pastekan kat template awak ^_^

13 February 2012 at 04:30  

Post a Comment